Hva gjør vi?

Asure AS er et selskap som leverer CRM- og analysetjenester med basis i teknologi fra Microsoft på Dynamics 365 / CRM og Microsoft Power BI.

Rådgiving

Rådgiving fra forretningsorienterte mennesker med solid kompetanse i sine fagfelt. Vi har spisskompetanse på CRM, spesielt innenfor fagfeltene salg, service, feltservice og Business Analytics og hjelper deg med å få mest mulig ut av de investeringene som gjøres.

CRM og Business Analytics konsulenttjenester

Vi hjelper med å forbedre CRM løsningen og CRM prosessen hos dere. Vi er spesialister på alt som foregår i og rundt CRM løsningen, fra design til teknisk implementering, driftssettelse og opplæring.

Vi leverer Business Analytics til private og offentlige virksomheter. Konsulentene våre henter data, tilrettelegger data, sammenstiller data og lager rapportering og analyser for innsikt.

Prosjekter og konseptgjennomføring

Vi leverer CRM- og Business Analytics prosjekter og konsepter som inneholder svarene på mange av de spørsmålene du stiller. Vi jobber metodisk for å sikre sukssess i prosjektene ved blant annet bruk av smidige metodikk (Scrumbasert) og Microsoft SureStep. Våre prosjektledere er sertifisert på Prince2.

Vårt suksessprogram på support, drift og videreutvikling

Du får den hjelpen du trenger, når du trenger det, både til drift og og videreutvikling av din CRM- og analytisk løsning.