TETT PÅ KUNDENE

Asure er et innovativt og spennende konsulentselskap som bistår med alt fra rådgiving og anskaffelse, til implementering og forvaltning av CRM- og Business Analytics løsninger. Vi lever tett på kundene våre, og opplever gjensidig respekt.

Vi er forretningsorienterte. Det betyr at vi fokuserer på de beste løsninger for at kunden skal få maksimalt igjen for sine investeringer. Vi er glade for at kundene våre respekterer oss slik vi respekterer dem.

Vi er innovative og har forretningssans

I tillegg til det er vi også et innovativt konsulentselskap. Fordi vi selv er forretningsorienterte, forstår vi hvor kunden er i sin prosess. Vi skjønner hva som trengs for å oppnå målsetting. Vi bistår med å effektivisere denne prosessen. Som spesialister på vårt felt, bidrar vi med å skape unike, skreddersydde  løsninger for kundene våre.

Fordi vi selv er forretningsorienterte, forstår vi hvor kunden er i sin prosess. Vi skjønner hva som trengs for å oppnå målsetting.

Vi vil skape varig konkurransekraft

Vårt mål er å skape varig konkurransekraft for kundene våre. Det gjør vi med integrerte løsninger, basert på teknologi fra Microsoft. CRM-løsningene er basert på Microsoft Dynamics 365 og Business Analytics-løsningene er basert på Microsoft Power BI.