GJØR KUNDEN BEDRE

Konsulentene i Asure er tunge av kompetanse og lette å jobbe med. Vi tilpasser vår arbeidsmåte etter kundens. Det er befriende med konsulenter som er opptatt av å dele sin egen kompetanse med det eneste for øye: å gjøre kunden enda bedre.

 

Asure er enkle å jobbe med. Det er vi, fordi vi vet at bedriften ikke kan stoppe opp under implementering. Derfor tilpasser vi vår arbeidsmåte etter slik kunden selv jobber. Vi benytter Microsoft Dynamics Sure Step-metodikk i gjennomføringen av prosjekter – eller i selve implementeringen av CRM-systemet.

Lette å jobbe med

Kort sagt er Sure Step er et rikt rammeverk med maler og verktøy som gjør det enkelt for bedriften å foreta beslutninger for hvordan de vil ha det og å gjennomføre prosjektstyring samtidig. Sure Step-metodikk dekker alle faser av et prosjekt, aktivitet for aktivitet. 

Det er befriende med konsulenter som er opptatt av å dele sin egen kompetanse med det eneste for øye: å gjøre kunden enda bedre.

Tunge av kompetanse

Alle våre prosjektledere og rådgivere er spesialister på dette verktøyet, og loser kunden trygt gjennom hele implementeringen. Vi gjør også individuelle tilpasninger i Sure Step i hvert enkelt prosjekt.

Det er befriende med konsulenter som er opptatt av å dele sin egen kompetanse for å gjøre kunden enda bedre.