blockimage

Asure AS - din partner for varig konkurransekraft

CRM er vår verden

Å være med på å skape varige resultater synes vi er spennende og givende. Med vår erfarings- og kunnskapsbase ser vi frem til å hjelpe din bedrift til å skape varige resultater. Enten du står overfor mindre eller større utfordringer har Asure konsulenter og rådgivere klare til å ta fatt på oppgavene.

Mål

Vår målsetning er å skape varig konkurransekraft for våre kunder.

For å skape slagkraftig effekt av bedriftens kundestrategi benyttes anerkjente metoder og innovasjon i kundedialogen for å optimalisere bedriftens samhandling med sine kunder innen salg og service.

Teknologi

Vi har et sterkt fokus på løsninger fra Microsoft og er opptatt av å kombinere teknologisk ekspertise med både bransje- og CRM-faglig kompetanse. Vi er partner med Microsoft, og alle våre konsulenter er sertifiserte på Microsoft Dynamics CRM.

Metode

Vi benytter Microsoft Dynamics Sure Step metodikk i gjennomføringen av prosjekter. Sure Step er et rikt rammeverk med maler og verktøy for beslutningsstøtte og prosjektstyring og dekker alle faser av et prosjekt. Alle våre prosjektledere og rådgivere er sertifisert i Sure Step.

Kontakter
Ronny Wang
Managing Partner
Ronny har jobbet med CRM-systemer, vært daglig bruker i over 20 år og implementert mer enn 200 løsninger for store og små kunder i Norge og Norden, hovedsakelig basert på SuperOffice CRM teknologi. Ronny er lidenskapelig interessert i faget CRM, og jobber som fast foreleser på Høyskolen Kristiania og gjesteforeleser på Handelshøyskolen BI innenfor CRM og moderne salg og markedsføring. Han etablerte CRM selskapet CRM Consulting AS i 2001 som ble bygget opp og solgt i 2009 til Crayon Group.

Ronny tror at for lykkes med CRM og bruk av CRM teknologi, så må medarbeidere involveres og forretningsprosesser tydeliggjøres innenfor områdene salg, markedsføring og kundeservice.

Spesialiteter: Salg og salgsledelse, kundeservice og support, Marketing Automation, Inbound Marketing, sosial CRM, ledelse og rapportering, anvendelse av CRM-teknologi, organisatorisk forankring av CRM-løsningen. Har utviklet CRM suksessprogrammet «Hva skjer mandag morgen kl. 8?», SRM – Sports Relationsship Management og Property Relationship Management.

Tlf: 982 99 979
Epost: wang@asure.no
Arne Fossheim
Partner
Arne er opprinnelig teknolog, men har jobbet med salg og service i hele sin karriere, hvorav de siste 15 årene med CRM som fag. Arne er arkitekten bak SmartCRM og LeanCRM. Han har god forretningsforståelse og hans kjerneområde er å finne frem til de ansattes triggerpunkter for engasjement og omsette behovene til smarte rutiner og CRM funksjoner. Arne benytter i tillegg G-CEM metoden for å analysere bedriftens kundereise for match mot CRM. Arne har tidligere vært leder av Siebel Norge og innehar Lean Six Sigma Black Belt.

Spesialiteter: Kundereisen, Omnichannel, Marked, Salg, Service, Salgsledelse, SmartCRM, LeanCRM, Engasjement ledelse og ansatte, Lønnsomhet i CRM.

Tlf: 916 43 121
Epost: fossheim@asure.no

Vil du bli en del av teamet?

Ledige stillinger »